Solitaire TriPeaks & Klondike Mod 2022 New

1.0.2

Играйте на карти и се отпуснете с Solitaire AoFun Tripeaks, пасианс клондайк игри
4.8/5 Votes: 921
Updated
23.03.2022
Size
94M
Version
1.0.2
Requirements
4.4 и по-нови версии
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Играйте на пасианс и проектирайте своя аквариум!

Играта с карти пасианс е пъзел игра, която тренира мозъка ви с класически и специален геймплей на пасианс. Присъединете се към вълнуващото подводно пътешествие. Създайте свой собствен аквариум с различни стилове, като решавате предизвикателни пъзели с пасианс. Изберете изящни риби и прекрасни декорации. Тренирайте мозъка си, като завършите много нива на пасианс карти.

Играйте богато разнообразие от нива на пасианс, за да украсите океана. Няма значение дали харесвате пасианса Клондайк или трипиковете, играта така или иначе ще ви развълнува. Не се притеснявайте, ако никога преди не сте играли пасианс – научава се бързо и лесно.

🃏Пасианс Tripeaks
Докоснете карта, която е с една стойност по-висока или по-ниска от активната ви карта, за да я преместите от масата. Ако няма валидни ходове, докоснете реда с карти до активната си карта, за да получите нова карта. Изкачете се по върховете, като изчистите всички карти от масата си!

🎴Пасианс Клондайк
За да разрешите пасианса Klondike, трябва да преместите всички карти от 4 бои: сърца, пики, диаманти, кръстове до основите, като ги подредите по боя от аса до крал. Например A, 2, 3 и т.н. Класическите пасианс карти също могат да се местят между колоните, можете да подреждате картите в низходящ ред и да редувате между червени и черни костюми.

🐳Уникален подводен свят
След като преминете предизвикателствата на пасианса, ще имате възможност да съберете красивите морски създания. Като риба клоун, морски растения и различни видове риби. Изградете свой частен аквариум!

🎁Ежедневни предизвикателства
Всеки ден ще получавате уникално ежедневно предизвикателство, ще преминете ежедневното предизвикателство, след което ще получите повече монети и диаманти. Използвайте ги, за да получите повече точки опит и да украсите аквариума според вашите предпочитания.

Характеристики на пасианс

🎈 Персонализирана кожа на картата
🎈Десетки рибни герои и растения
🎈Красива анимация и интересна музика
🎈Урок за игра
🎈Автоматично запазване
🎈Разрешете офлайн игра
🎈Добре проектирани теми

Чисто нова, лесна за игра и пристрастяваща игра с карти. Прекрасната графика и интересната музика са специално създадени за вас и да ви дадат най-доброто изживяване с карти. Време е да тренирате мозъка си, да предизвикате себе си и да бъдете майстор на Клондайк или Трипикс.Опитайте тази пристрастяваща игра Klondike Solitaire безплатно!

Изтеглете днес, за да започнете да играете и да започнете своето вълнуващо океанско приключение с Solitaire Tripeaks сега!

What's new

Bug fixed

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published.