Autoshkolla Shqipëri – Testet online Mod Apk New Version 2022*

Updated
Apr 22, 2021
Size
1.0
Requirements
4.4 ve sonrası
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Autoshkolla Shqipëri – Testet online Mod Apk New Version 2022*

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën Teorike për marrjen e leje drejtimit.

Në Autoshkolla mund të mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale.

Autoshkolla Shqipëri – Testet online apk mod new

Përmes Ilustrimeve me video do te keni të lehtë të mësoni mënyrën se si të veprojmë në shumë raste të komunikacionit

Disa prej veçorive të Autoshkollës janë:
• Teste me pyetje dhe figura
• Pyetje në të gjitha kategoritë
• Kuizi Luaj amp; Mëso
• Përcaktime rrugësh dhe trafiku
• Sinjalizime vertikale
• Sinjalizime horizontale
• Sinjalizime të policit dhe rregulla për komunikacion
• Normat e sjelljes dhe rregulla për komunikacion
• Sinjale të vendosura në kroskotin e mjetit

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published.